Bruidstaarten

 

Voor de belangrijkste dag van je leven kan je bij Westlands Cakeje terecht voor een compleet naar wens gemaakte Bruidstaart. Wil je een super de luxe bruidstaart met verschillende etages? of wil je een mooie lekkere maar prijsvriendelijke bruidstaart? Bij Westlandscakeje is het allemaal mogelijk.

 

Om een goede offerte te maken is het belangrijk om uw wensen en  ideeŽn in kaart te brengen. Ik maak dan ook altijd eerst een vrijblijvende afspraak met u om alles door te spreken.

 

Tevens kunt u kiezen voor een proeverij. Bij deze proeverij proeft u drie kleine taartjes. Na de proeverij kunt u zelf beslissen welke vulling u in uw taart wilt.

 

Voor meer informatie kunt u altijd mailen of bellen.

 

 

    

 

 

             

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier is een stukje tekst om de website www.westlandscakeje een beetje beter vindbaar te maken voor de zoekmachines.

Weslandscakeje maakt de lekkerste en mooiste cupcakes van het westland. Wij bakkenhillende  en decoreren alles naar wens van de klant. U kunt kiezen voor cupcakes met marsepijn in verschillende uitvoeringen. Wij kunnen de cupcakes en thema taarten bezorgen in het hele westland. Dus wilt u in bijvoorbeeld Naaldwijk, 's-gravenzande, De Lier, Maasdijk, Monster, Heenweg of Wateringen de lekkerste cupcake of themataart laten bezorgen knt u altijd even bellen of een mailtje sturen naar westlandscakeje.nl. De contact gegevens vindt u op onze contact pagina. Dus voor thema taarten, cupcakes met marsepijn, opgespoten cupcakes, thema cupcakes en de lekkerste taarten van het westland moet u bij westlandscakeje zijn. Geeft u alstublieft uw bestelling wel op tijd door. dan kunnen wij de lekkere cupcakes bezorgen in Naaldwijk, Maasdijk, 's-gravenzande, De Lier, Monster en Heenweg. Uiteraard levert westlandscakejede taarten en cupcakes ook in Maassluis en Maasland.